La nostra història


Des que vam iniciar la nostra activitat de disseny i programació web, fa més de 15 anys, hem anat millorant constantment els nostres dissenys, la funcionalitat, rapidesa i facilitat d'ús de les web s, així com la gestió de continguts.

 

Tot és de programació pròpia, sent pioners en facilitar als nostres clients un intuïtiu panell de control. La creativitat en el disseny web i el desenvolupament web caracteritza a l'equip de Tugalab, i ens ha permès oferir solucions a les empreses per aprofitar al màxim els recursos d'Internet.

 

La clau que ens ha portat a construir llocs web altament rendibles és l'equilibri entre el millor del disseny gràfic, el desenvolupament web, la passió per la nostra feina i la promoció a Internet, que ens donen com a resultat llocs amb una identitat visual única i memorable , usabilitat i una adequada exposició digital al mercat.

Som un equip de treball sòlid, dinàmic, flexible i que ens adaptem constantment al canvi. La innovació és una constant en els objectius del nostre equip, amb un equip humà compromès i altament professional amb experiència i especialització en la tecnologia web aplicada al client.

 

Treballem amb una vocació de servei orientat al client i ens caracteritza la solidesa dels valors fomentats: la confiança, la flexibilitat, l'experiència, el coneixement i la qualitat en tot allò que oferim.


 

 

E-Mail: info@tugalab.com
Teléfono: +34 627 000 132
Facebook

 
2017 Tugalab.
Designed by: